Біля франківського вокзалу цілодобово чергуватиме поліцейський патруль


Зловживання алкоголем затьмарює здоровий глузд, застерігає Муніципальна варта. ЇЇ співробітники вкотре демонструють фотофакти виявлених нелегальних наливайок та наслідки їхньої комерції. Кажуть, попри численні рейди, випадки підпільного збуту оковитої не припиняються.

Привокзальна площа чи не улюблене місце місцевих п’яничок, кажуть в патрульній поліції. Відтак тут ведеться посилений нагляд. За спостереженнями правоохоронців, ці громадяни, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, здебільшого відпочивають в тамтешньому парку. Видовище не з приємних, але це не заборонено законом, інформує Вежа

Інша річ – розпивання алкогольних напоїв в громадських місцях чи хуліганські вчинки. В такому випадку порушникам загрожує штраф. Однак більшість “привокзальних” пияків – безпритульні. Відтак фінасово не спроможні .

В Івано-Франківській мерії стверджують, публічний осуд – чи не єдиний спосіб боротися з алкоголізмом в рамках владних повноважень. І нарікають на бездіяльність правоохоронних органів з цього приводу.

Міська поліція має намір надалі посилювати громадську безпеку на залізничному вокзалі. Там цілодобово нестиме службу окремий патруль.