Біля франківської школи старший учень побив і намагався поглумитися над маленькою дівчинкою


Свідком інциденту ввечері 19 квітня стала франківка Тетяна Шуменкова.

Вона розповіла, що йдучи додому з дитиною, поблизу 21 школи (в районі Сахарова-Коновальця) почула крики і вирішила подивитися, що сталося. Виявилося, що хлопець бив лежачу дівчинку. Побачивши жінку, він взявся одягати штани і втік, повідомляє Галка.

“Зайшла швиденько за павільйон і побачила, що на побитій цеглі лежить дівчинка, а якийсь хлопчик її б’є з усієї сили по чому получається, бо вона прикривалася руками. Я почала кричати і запитала дитину, що він таке робить, а дитина навіть нерозуміючи що він хотів зробити казала, що він її б’є і вона незнає чому…  А та малолітня скотина в той момент підтягувала штани і защіпала їх…і він звісно втік! Я відвела дівчинку додому і передала татові(вона вся побита і розцарапана).По дорозі вона мені розказала що їй 12 років і вона його знає тільки на вигляд і він її туди затягнув,а ще що він таке робив з маленькою дівчинкою. Люди,білий день,з іншої сторони садка ще гуляли діти з продовженої групи…”, – зазначила жінка.

У поліції “Галці” підтвердили, що такий інцидент мав місце. До правоохоронців із заявою звернувся батько травмованої дівчинки. Особу нападника встановили, зараз він дає пояснення поліціянтам. Відомо, що він не розказує мотиви вчинку. Раніше в поле зору поліції не потрапляв.

Більше подробиць згодом.