Бійці АТО звернулись з вимогою до прикарпатського нардепа


Бійці 80-ї окремої аеромобільної десантної бригади звернулись із вимогою до прикарпатського нардепа Юрія Тимошенка відкликати позовну заяву та не судитись з жуналістом і волонером Євгеном Гапичем.

Нагадаємо, як раніше повідомляло Бліц-Інфо народний депутат України від округу №88 з центром у Коломиї Юрій Тимошенко минулого подав до суду на журналіста з Коломиї Євгена Гапича і вимагає спростування та 50 тисяч гривень компенсації завданої моральної шкоди.

А саме, за статтю під заголовком “Противсіх Василь — помічник-консультант нардепа Юрія Тимошенка?“. У ній журналіст Євген Гапич аналізує помічників-консультантів народного депутата Юрія Тимошенка, перелік яких розміщений на офіційному веб-сайті Верховної Ради України. Автор зазначає, що серед помічників-консультантів  є Гуменюк Василь Васильович. Зокрема, журналіст наводить інформацію, що ним може бути відомий для загалу Противсіх Василь та наводить коротку біографічну інформацію про зазначеного політика. Проте журналіст не стверджує цю інформацію, а у заголовку ставить знак запитання.

Вказана інформація є неправдивою, оскільки помічник-консультант народного депутата України Гуменюк Василь Васильович та Гуменюк Василь Васильович (Василь Противсіх) є різними особами, що підтверджується доданими доказами. Крім того, поширення зазначеної інформації завдає шкоди таким моїм особистим немайновим благам, як повага до честі та гідності та недоторканість ділової репутації”, – йдеться у позовній заяві Юрія Тимошенка.

Натомість, бійці львівської 80-ї окремої аеромобільної десантної бригади вимагають від депутата відкликати позов, пише Вільне місто.

Слава Україні!

Я, Якіменчук Володимир, хочу висловити щиру подяку волонтеру з Коломиї Євгену Гапичу, за надання матеріально-волонтерської допомоги мені та моїм товаришам які перебувають на передовій.

На сьогодні волонтерська робота є дуже важливою для нас солдат, адже без неї нам було б набагато важко. Саме від неї багато в чому залежить організація побутових умов військових та надання навіть матеріально-технічної допомоги (інструменти, запчастини та різні прилади).

Подяка від мене та моїх товаришів з львівської 80-ї окремої аеромобільної десантної бригади!

Ми не схвалює дії народного депутата України Юрія Тимошенка в тому, що такі питання потрібно вирішувати в судовому порядку. А тим більше вимагати відшкодування в розмірі 50-и тисяч гривень з людини, яка чимало допомогла бійцями ЗСУ і нашій бригаді зокрема. Тому вимагаємо відкликати позовну заяву та врегулювати конфлікт мирним шляхом – перемовинами!