БК «Альянс ІФ» пропонує вигідне розтермінування на нові квартири


Будівельна компанія «Альянс ІФ» пропонує своїм клієнтам придбати омріяне житло без передплат та кредитів. Покупці квартир у новому ЖК по вулиці Незалежності використовують вигідні умови розтермінування платежів від БК «Альянс ІФ».

Здійснити повну виплату за придбану квартиру одним платежем, для більшості покупців, вкрай складно. Тут на допомогу приходить розтермінування платежів або розстрочка, тобто вартість квартири виплачується частинами.

Розтермінування – це цілком доступна і вигідна форма покупки житла, яка характеризується рядом значних переваг. Звісно, найвідчутнішим бонусом для покупців є відсутність переплат, прихованих платежів і комісій. А ще не потрібно збирати яких-небудь додаткових документів, адже цей момент просто прописується в договорі про купівлю квартири.

Самі будівельні компанії до розтермінування платежів ставляться досить лояльно. При такому розрахунку вигоду отримують обидві сторони. Так, покупець має можливість придбати квартиру, а забудівельник отримує нового інвестора.

БК «Альянс ІФ» відноситься саме до таких прогресивних підприємства, адже більшість її клієнтів при оплаті за житло віддають перевагу саме розтермінуванню платежів.

Забудівельник пропонує вигідні умови купівлі житла у новому житловому комплексі по вул. Незалежності.

Покупець може виплатити вартість квартири частинами. Компанія надає розтермінування платежів включно до грудня 2019 року. Початковий внесок становить 50% від загальної вартості житла. Решту суми, клієнт може оплачувати у зручний для себе спосіб - кожного місяця або раз у квартал.

Детальнішу інформацію можна отримати в офісі БК «Альянс ІФ» за адресою:

м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 93а

або за телефоном: (0342) 55-99-93; Моб: (050) 303-07-78, (067) 303-07-78;

Е-мейл: allianceif.com@gmail.com;

Сайт: www.allianceif.com.ua

На правах реклами