Благодійники готові платити “Літнім Янголам” Залучанського будинку-інтернату


Українська благодійницька мережа шукає двох людей із Чернівців чи Коломиї (або поблизу), які готові допомагати сиротам з інвалідністю та працювати у Залучанському будинку-інтернаті п’ять днів на тиждень (п’ятниця, субота та неділя й інші два дні серед тижня).

"Нам потрібні милосердні та добрі люди, які люблять дітей та готові ділитися з ними любов’ю та теплом!", - йдеться у повідомленні біржі.

Українська благодійницька мережа пропонує офіційну оплату в розмірі 200 гривень на руки за кожен виїзд у дитбудинок, з відшкодуванням витрат на проїзд, інформують ”Вікна”.

У Залучанському дитбудинку не вистачає працівників, які безпосередньо доглядають за дітьми, зокрема штатна чисельність няньок не відповідає навіть недосконалим державним нормам.

Допомога “Літніх Янголів” потрібна у годуванні та… обіймах дітей. З вихованцями дитбудинку треба гратися, усміхатися їм, допомагати дітям, щоб вони більше рухалися (для цього є ігри, розвиваючий коврик, музичний центр). Не потрібно буде виконувати важкої фізичної праці. Наразі у дитбудинку працює вже троє «Літніх Янголів», але і цього мало, повідомляє Українська благодійницька мережа.

Контактні телефони для попереднього запису на співбесіду або отримання додаткової інформації:

(095) 578-51-24,

(067) 340-53-63.