Боєць батальйону “Прикарпаття” із зони АТО: Тут не смертники, тут – патріоти


У коментарях під статтею "Галицького кореспондента" про ситуацію, що склалася з 5-тим батальйоном територіальної оборони з Івано-Франківська боєць стрілецької роти Володимир Саноцький спростував деяку інформацію, що озвучили бійці, які повернулись із зони АТО до Івано-Франківська.
«Проблеми з технікою дійсно є, - написав Саноцький, - але тут не смертники, а патріоти, які скоро будуть пити пиво в Франківську». Також він звернувся до Юри і Тарасика з проханням не обливати батальйон брудом. Каже, з тими хто кинув зброю, вони були разом в Делятині.
 
Попри те, що хлопці не засуджують Юрія і Тараса, їм важко читати Facebook та інформацію про те, що вони деморалізовані. 
 
«В нас бойовий дух на висоті і ніхто не плаче. Хочемо якнайскоріше виконати бойову задачу і хочемо миру»,- пише Саноцький. І додає, що «хлопцям не вистачає техніки і тепловізорів, а це можуть зробити тільки в Києві. Від вас приходить допомога у вигляді бронежилетів, розгрузок і продуктів. Все ок. Дякуємо вам».
 
Бог суддя хлопцям, які склали зброю, - так сказав Володимир Саноцький у особистому спілкуванні з журналістом ГК. Каже, в них все гаразд. Води і харчів вистачає, а бойовий дух - на висоті.