Бойовики одночасно завдали ударів по всій лінії фронту під Маріуполем


За 10 хвилин відбулося 8 обстрілів, було випущено більше 40 мін.

Бойовики одночасно завдали ударів по всій лінії фронту під Маріуполем. Як розповів 0629 прес-офіцер сектору «Маріуполь» Віталій Кирилов, з 20.20 до 20.30 бойовики завдали ударів по всій лінії фронту під Маріуполем - вони одночасно обстріляли Талаківку, Гнутове, Водяне та Широкино, пише Главком

Звуки, які чули маріупольці - це не «Град», а одночасне застосування мінометів, БМП, СПГ. За 10 хвилин відбулося 8 обстрілів, було випущено більше 40 мін. Найбільша кількість разів була обстріляна Талаківка. Даних щодо руйнувань зараз немає.

Відзначимо, що під час цього обстрілу застосовувалися тільки 82-мм міномети, більш великокаліберної зброї не було. Одночасно з цим бойовики обстріляли Комінтерново, горіли 2 житлових будинки.

У цьому обстрілі звинуватили українських військових. «Але ми вогонь у відповідь відкривали тільки в Широкино, застосувавши АГС і ДШК», - підкреслив Кирилов.

Відзначимо, що після опівночі бойовики вже здійснили 7 обстрілів, в тому числі з 82-мм міномета обстрілювали Талаківку і Водяне. Два бої із застосуванням мінометів 82-мм і 120-мм зараз тривають - обстрілюють позиції поблизу Талаківкиі і в Водяному.