Бойовики встановили рекорд цього року, обстрілявши позиції українських військових 84 рази


Бойовики збільшили вогневу активність на Донецькому і Маріупольському напрямках

Бойовики встановили рекорд в цього року, обстрілявши позиції українських військових 84 рази. Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" повідомив прес-офіцер штабу АТО Андрій Задубінний.

Найбільш напружена обстановка зафіксована на Донецькому і Маріупольському напрямках.

Як повідомляє прес-центр АТО, 14 разів ворог відкривав вогонь по нашим опорним пунктам в районі Красногорівки, використовуючи при цьому крім гранатометів і стрілецької зброї, міномети калібру 82-мм.

Обстрілу з гранатометів різних систем зазнали зміцнення українських військ в Луганському, Мар'їнці, Пісках, Опитному, Новгородському, Троїцькому та Широкіному. Крім того, в Опитному противник застосував зенітну установку, а в Новгородському - БМП.

Застосування ворогом мінометів калібру 82 і 120 мм по наших позиціях зафіксовано у Зайцевому, Гнутовому, Талаківці, Авдіївці, Майорську і на шахті Бутівка.

У прес-центрі відзначили, що в окремих випадках сили АТО відкривали прицільний вогонь зі зброї, яке дозволено Мінськими домовленостями.

Нагадаємо, українські прикордонники за допомогою тепловізора виявили ворожу ДРГ у складі п'яти осіб, яка намагалася проникнути на позиції ЗСУ в районі с. Харчовик. Диверсанти були змушені відступити на схід, несучи поранених.