Бойовики з "Градів" обстріляли Новолуганське: поцілили в будинки і дитсадок


Російсько-окупаційні війська обстріляли з РСЗВ “Град” у понеділок близько 17-ї години селище Новолуганське, на житлові будинки впало близько 15 снарядів.

Про це написав на своїй сторінці у Facebook голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, пише Укрінформ.

“Дух "русского міра" щойно відчули на собі мешканці селища Новолуганське: близько 17-ї години на житловий сектор упало щонайменше 15 снарядів “Граду”. Російські найманці поцілили в житлові будинки та дитячий садок. Як доповідає мені голова Бахмутської ВЦА Володимир Бохонов, палають приватні будинки на вулиці Мічуріна, у дитячому садку вибиті шибки та пошкоджено майданчик”, - повідомив Жебрівський.

За його словами, наразі це лише попередня інформація. На місце події виїхали рятувальники ДСНС, поліція, представники ВЦА.

Інформація про постраждалих наразі не надходила, додав очільник області.

Раніше в українській розвідці заявляли, що через заяву Міноборони РФ про намір відкликати російських офіцерів із Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін противник може вдатися до агресивних наступальних дій по всій лінії зіткнення району проведення антитерористичної операції.