Брія Блессінг виступить на "Фестивалі сім'ї" в Івано-Франківську


В неділю, 27 травня о 15.00 в міському парку імені Т. Шевченка в рамках Тижня Подружжя відбудеться "Фестиваль Сім’ї" з участю Брії Блессінг- співачки та композиторки, учасниці талант- шоу «Голос країни».

Мета заходу — показати та розказати про різні ініціативи нашого міста, фокусом діяльності яких є робота з  дітками, підлітками, безпосередньо подружніми парами та сім’ями, привернути увагу суспільства до розвитку інституту сім’ї та шлюбу, та змотивувати і заохотити свідомі подружжя більше цінувати одне одного, розвивати і поглиблювати подружні стосунки та будувати їх.

"Тиждень Подружжя — міжнародний рух, організатори якого прагнуть стверджувати та зміцнювати сімейні цінності в суспільстві. Кожного року протягом одного тижня подружжя та шлюб стають головними темами в 22 країнах, об’єднуючи  для цього зусилля громадських організацій, державних та недержавних інституцій, медіа та журналістів, церков, бізнесу та всіх небайдужих до цієї теми людей. Ми прагнемо привернути увагу суспільства до шлюбу та надати практичні інструменти для побудови, підтримки та вдосконалення шлюбу", - зауважують організатори.

В час, коли суспільство стикається з такими глобальними проблемами, як міжнародний тероризм, війни з найближчими сусідами, проблема сім’ї залишається актуальною та гуртує навколо себе дуже різних людей. І  цьогоріч Фестиваль об’єднав біля 30 партнерів, які будуть представлені найрізноманітнішими локаціями для дітей, підлітків, молоді та подружніх пар. Серед них молодіжні та дитячі клуби та центри дозвілля, заклади харчування, громадські організації та ініціативи, спортивні клуби тощо. Також бажаючі зможуть взяти участь в Сімейних Іграх та поборотися за перемогу. Завершувати вечір будуть музичний гурт IZI band та Брія Блессінг, а також розіграш подарунків від партнерів.

Читайте Бліц-Інфо в FacebookTelegram та Twitter. Тільки найважливіші новини!