Будівельний конфлікт в Івано-Франківську: ТОВ "Гільдія" показує дозвільні документи на будівництво


Ми вже писали, що вчора близько 20 мешканців мікрорайону Пасічна в Івано-Франківську вийшли на протест проти забудови скверу.

Минулого тижня по периметру скверу за адресою вулиця Галицька, 126 будівельна компанія ТОВ «Гільдія» встановила дерев’яний паркан. Уже дві ночі поспіль паркан падав. Мешканці кажуть, що в цьому винний сильний вітер.

Івано-Франківська міська рада уже декілька разів відмовляла забудівнику у виділенні цієї території під забудову. Натомість, представники ТОВ «Гільдія» апелюють до рішення суду та ще ряду документів

Так, згідно єдиного реєстру установ та організацій, уповноваженим представляти інтереси юридичної особи ТОВ «Гільдія» у правовідносинах з третіми особами та підписувати договори та вчиняти дії від імені юридичної особи є член Івано-Франківсько міського осередку «Партії регіонів» Юрій Фейчук. Ми уже згадували, що у 2010-му році Фейчук пробував свої сили під час виборів до Івано-Франківської міської ради, представляючи «Партію регіонів».

Керівником ТОВ «Гільдія», тобто засновником юридичної особи, є Возний Ігор Зіновійович. Кореспонденту «Бліц-Інфо» вдалося поспілкуватися з керівником ТОВ «Гільдія» Ігорем Возним.

«Всі документи є дійсними, є в наявності. Неодноразово вони показувались мешканцям прилеглих будинків. Там планується будівництво дев’ятиповерхового будинку  на один під’їзд з прибудовою одноповерхових соціальних приміщень», - говорить Возний.

За словами підприємця, ця земельна ділянка знаходиться в оренді з 2008 року. ТОВ «Гільдія», за словами керівника, уже сплатила близько пів мільйона гривень за весь період часу.

«Документи всі дійсні, всі експертизи пройдені. Ну а чого люди простестують… ми з ними намагались неодноразово вести діалог. На жаль, не получається, не йде ніхто на зустріч, ніякими методами. Ми плануємо продовжувати будівництво, бо маємо на це право», - говорить директор ТОВ «Гільдія» Ігор Возний.

Нагадаємо, що мешканці мікрорайону Пасічна обіцяють завітати на засідання сесії Івано-Франківської міської ради 10 жовтня та висловити протест проти забудови скверу.

Ігор Возний погодився надати інтернет-виданню "Бліц-Інфо" дозвільні документи на будівництво за адресою Галицька, 126.

Містобудівні умови та обмеження:

 

 

Декларація про початок будівельних робіт

 

Графічне розташування будівлі

 

Договір про оренду землі

 

Додаткова угода до договору оренди землі

 

Акт встановлення та узгодження зовнішніх мереж землекористування

 

Ордер на початок будівельних робіт