Будівництво центру зайнятості: Івано-Франківський виконком придирається чи допомагає?


Івано-Франківський міський центр зайнятості сьогодні займає приміщення колишнього садка. Тому міська влада час від часу піднімає питання, про те що вони там тимчасово, і їх треба виселити. Вони з цим згідні. Тому навіть запланували будівництво нового приміщення по вул. Деповській.

Центр зайнятості хоче шість поверхів. За інформацією «Репортера», згідно з генпланом на цьому місці може бути тільки чотири. Тому, сьогодні 2 жовтня, головний архітектор міста Володимир Гайдар виніс це питання на виконком. Але члени виконкому вирішили його довивчити. Навіть попри те, що керівник центру Ганна Бандура наполягала. За її словами, якщо це рішення зараз не прийняти, то на 90% до наступного тижня уже не буде грошей. Мовляв, правління, яке складається із представників з цілої України, не буде збиратися спеціально по їх питанню, пише "Репортер".

«У нас все ж таки залишається 10%, - обнадіяв її секретар міської ради Микола Вітенко. - А ми до того часу більш правильно юридично рішення напишемо, яке, думаю, вам більше допоможе».

Ганна Бандура відстоювала, як могла. Наголошувала, що це кошти не міста, а Києва. Але ним будуть користуватися саме франківці. Проте рішення все одно перенесли.