Будівництво ІІ черги ЖК по вул. Залізнична, 3 завершать до кінця року


Будівельна компанія «Альянс ІФ» проводить завершальний етап робіт з будівництва ІІ-ї черги житлового комплексу по вул. Залізнична, 3 в Івано-Франківську. Будівельники монтують утеплення фасаду.

В 2015 році будівельна компанія «Альянс ІФ» розпочала будівництво першої черги житлового комплексу по вул. Залізнична, 3. В кінці 2016 року будинок ввели в експлуатацію та розпочали зведення наступної черги житлового комплексу. На сьогодні будівельники завершують роботи, а другу чергу житлового комплексу по вул. Залізнична, 3 планують ввести в експлуатацію до кінця цього року.

«Будівництво ведеться на власних земельних ділянках за участю професіоналів своєї галузі. На сьогодні здано в експлуатацію більше 2500 метрів квадратних житла, а майже 50 сімей стали щасливими власниками нового житла. Ми демонструємо високу якість будівництва, відповідальну роботу та завжди дотримуємося темпів зведення нового житла», - говорить директор будівельної компанії «Альянс ІФ» Мирослав Буній.

Житловий комплекс по вул. Залізнична, 3 розміщений в районі розвиненої інфраструктури, поруч головної автомагістралі міста – вулиці Незалежності. На території комплексу запроектовано дитячі та спортивні майданчики. Передбачено підземний та остьовий паркінг, а перший поверх житлового комплексу відведений для комерції.

Детальніше про житловий комплекс можна дізнатись в офісі будівельної компанії вул. Незалежності 93А, або за тел.  +38 (0342) 55 99 93, +38 (050) 303-07-78, +38 (067) 303-07- 78.