Будинки, авто та суха трава горіли на Прикарпатті


За минулу добу на Прикарпатті зареєстровано 10 пожеж. Про це повідомляє управління з питань цивільного захисту ОДА.

Зокрема, 12 квітня о 06:31 в місті Івано-Франківськ по вулиці С.Петлюри виникла пожежа в підвальному приміщенні п’ятиповерхового житлового будинку. Вогнем знищено побутове сміття. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

О 10:31 в селищі Делятин Надвірнянського району сталася пожежа в кімнаті житлового будинку. Вогнем знищено облицювання стелі, пошкоджено стіну та перекриття, знищено вікно, речі домашнього вжитку. Попередня причина виникнення пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

О 18:23 в Івано-Франківську по вулиці Софіївка виникло займання в підвальному приміщенні двоповерхової недіючої будівлі. Вогнем пошкоджено дві автомобільні шини. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

О 18:48 в місті Яремче уч. Підділ горів автомобіль «AUDI 100». Вогнем пошкоджено моторний відсік автомобіля. Причина виникнення пожежі встановлюється.

12 квітня о 21:39 в місті Івано-Франківськ по вулиці Довженка виникла пожежа в приміщенні кухні житлової квартири. Вогнем пошкоджено підсвічник та кухонну плиту. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем власника квартири.

Також за минулу добу в області мали місце пожежі сухої трави та сміття в Тисменицькому, Косівському районах та в містах Калуш, Буршин, Івано-Франківськ.

Загалом початку року на Прикарпатті виникли 1369 пожеж.