Буковинець виніс з помешкання прикарпатця дорогу техніку і золото


22-річного чернівчанина підозрюють у викраденні плазмового телевізора, системного блоку від комп'ютера, золотого персня та грошових коштів у сумі 500 грн.

До Коломийського відділу поліції звернувся 23-річний мешканець одного із сіл району з повідомленням про те, в липні невідома особа шляхом відважування вхідних дверей таємно проникла в будинок, звідки викрала вказане майно та гроші.

Правоохоронці провели низку розшукових заходів та встановили особу зловмисника. Ним виявився 23-річний мешканець Чернівців, який уже був суджений за скоєння майнових злочинів.

Під час санкціонованого обшуку в його винайманому помешканні, в ході розпочатого раніше кримінального провадження, правоохоронці виявили та вилучили крадене майно. Зараз вирішується питання про оголошення зловмисникові підозри та обрання міри запобіжного заходу.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст.185 (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення…) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області