Бумбокс везе до Франківська "Голого Короля"


Восьмого вересня, з концертним туром до Івано-Франківська завітає Бумбокс.

Турне присвячено виходу EP "Голий Король" і охопить 21 місто України. Бумбокс проїдуть від Чернівців до Миколаєва та від Києва до Ужгорода.

"Голий Король" - міні-альбом гурту Бумбокс, записаний в Києві і Василькові на студіях "Бобiна" і "На хаті Records" звукорежисерами Дмитром Хомулко і Олександром Крамером. 

"Я не писав пісню "Голий Король" про якогось конкретного політичного діяча. Але, думаю, вперше написав пісню-діалог. Діалог з країною. Це серйозна річ, за формою - класичний хіп-хоп, зіграний наживо. Я говорю про "Сталевi квiти" і присвячую її всім волонтерам та небайдужим громадянам. Але є і весела пісня! Є! Після довгих років невеселих пісень, це жарт, якщо що, ми записали веселу пісню - "Болєльщік". І це буде супер-хіт! А ще  - "Колишня",  з якою ви добре знайомі. "Вечiр в Рiо", написана мною для O.Torvald в 2014 році і виходить тільки зараз. Ця пісня -  чудовий спогад про мою роботу саундпродюсером, в ній дуже багато Боба Хомулко і студії "Бобiна". Без них вона була б просто пшиком. Шоста пісня, "Люди", в її акустичній версії, подарунок нашим слухачам, бонус-трек. У "Королі" мені дуже хотілося, щоб пісні, і  не важливо скільки їх - шість чи одинадцять, як зазвичай в наших альбомах, були об'єднані концептуально. Якщо це вдалося - чудово. І якщо меломани подекуди почують відгомони ритм-енд-блюзу, який я багато слухав в процесі роботи над альбомом, це буде  вдвічі чудово", - каже Андрій Хливнюк про “Голого Короля”.