Був підозрюваний, але помер: Правоохоронці вже рік з'ясовують, хто підробляв ліки у прикарпатському селі


У вересні минулого року під час обшуку у селі Гончарів на Тлумаччині правоохоронці виявили велику партію фальсифікованих медпрепаратів.

У колишньому приміщенні колгоспу вилучили сотні коробок і бочок з таблетками, капсулами, пакувальні матеріали, голограмні наклейки найвідоміших фармацевтичних торгових марок. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст. 321-1 (фальсифікація лікарських засобів або обіг фальсифікованих лікарських засобів) ККУ, передає коресподент Бліц-Інфо.

Сьогодні, під час брифінгу для ЗМІ у прокурора Івано-Франківської області Олександра Стратюка поцікавились, як просувається розслідування та чи є вже підозрювані.. 

"Наразі досудове розслідування триває, підозра ще нікому не оголошена. Було встановлено причетність одного фігуранта до підроблення ліків, але у 2016 році він помер. На сьогодні вживаються заходи щодо встановлення більш широкого кола цих фігурантів. Хочу зазначити, що всі вилучені медикаменти датовані 2003-2008 роки і орган досудового слідства приходить до висновку, що вони збувались приблизно у цей період", - зауважив Стратюк

На запитання від чого помер підозрюваний, прокурор зауважив, що мова не йде про насильницьку смерть.

До теми: Приміщення колгоспу де виготовляли підроблені ліки винаймала мешканка Одещини

Суд арештував підроблені ліки та наркотики, виявлені на Прикарпатті

Вони ростуть, як гриби після дощу, - прокурор Прикарпаття просить допомоги у боротьбі з гральними залами