Битва Стартапів "Час відростити ріг", Івано-Франківськ


20 липня в Івано-Франківську відбудеться битва стартапів "Час відростити ріг"

Серія Битв Стартапів "Час відростити ріг" виходить на фінішну пряму, а отже до фіналу, який відбудеться вже в серпні, рукою подати. Але який Фінал без підприємців з Івано-Франківська?! 20 липня найсильніші з них зберуться на Битві стартапів "Час відростити ріг", щоб визначити, хто з них відправиться до столиці, аби представити своє місто у фіналі та поборотися за $10 000 від UKRSIBBANK BNP Paribas.

Для того, аби взяти участь у Битві Стартапів "Час відростити ріг" в Івано-Франківську, необхідно зареєструвати стартап та заповнити анкету. Інвестиційні експерти заходу ознайомляться з вашими презентаціями та оберуть кращих. Саме ці щасливчики зможуть презентувати свої бізнес-ідеї 20 липня в Івано-Франківську!
https://battle.startup.network/events/304067/

Битва Стартапів "Час відростити ріг" пройде в два етапи:

З 17.00 до 18.00 - підприємницький блок:

Перша частина заходу присвячена виступу досвідчених підприємців та бізнесменів. Вони поділяться з молодими колегами знаннями та досвідом, розкажуть про останні новини та тенденції світу інвестування, дадуть відповідь на всі питання та цінні поради.

З 18.00 до 20.00 - інвесторський блок "Презентації стартапів":

Під час другого етапу заходу підприємці представлять свої бізнес-ідеї. На презентацію одного стартапу відводиться 6 хвилин: перші три хвилини на спіч та ще три - на питання експертів.

Переможцем батлу стане тільки ОДНА команда, яка набере найбільшу кількість балів за результатами голосування експертної ради та потрапить до фіналу серії Битв Стартапів "Час відростити ріг".

Для того, аби відвідати захід, вам потрібно зареєструватися в якості гостя!

Для тих, хто не зможе бути присутнім на Битві Стартапів особисто, передбачена онлайн-трансляція.

Дата та час проведення заходу: 20 липня 2017 року о 17:00

Місце: Urban Space 100, вул. Михайла Грушевського, 19

Участь в якості гостя - безкоштовна, за попередньою реєстрацією.
https://battle.startup.network/events/304067/

Час відростити ріг!