Це крок до внутрішньої свободи: Відома франківчанка про безвіз на ризькому TV


Співачка Тіна Кароль вирішила однією з перших випробувати на собі омріяний безвізовий режим, який стартував в Україні 11-го червня.

Артистка злітала до Риги, де виступила на телебаченні та, зокрема, поділилася враженнями від перетину кордону без візи, пише Табло ID.

"Сьогодні ми випробували на собі безвізовий режим. Візу мою справді не шукали, з документів подивилася тільки страховку і запитали про мету візиту. Сказала, що я співачка і у мене сьогодні багато інтерв'ю", - поділилася першими враженнями Тіна на прес-конференції в Ризі.

 Тіна прилетіла до Риги, щоби анонсувати свій концерт в Юрмалі 10-го липня

Латвійська преса також поцікавилася думкою співачки щодо впливу безвізу на життя простих людей.

"Ви знаєте, скільки відсотків жителів України не були за кордоном? Понад 60%. Уявляєте, що для них означає безвіз? Це наче зняли "залізну завісу". Більшість вважає, що скрізь живуть так само, як у нас, але це не так. Безвіз багато значить для українців. Мені здається, що це важливий крок до внутрішньої свободи. Це те, що є у вас", - зауважила Кароль.

 На ризьке ТБ Кароль вдяглася скромніше, ніж на прийом до посла в Берліні

У перервах між спілкуванням із журналістами співачка прогулялася центральною вулицею Риги до Статуї Свободи та сфотографувалася з прихильниками.

 Тіна вважає, що безвіз - це як зняття "залізної завіси" для українців

Нагадаємо, нещодавно Кароль хвалилася успіхами сина та розказувала про симпатію до неї одного молодого актора.