Через конфлікт між собаками львів'янин вдарив прикарпатця ножем


У Галицькому районі конфлікт між двома чоловіка закінчився ножовим пораненням для одного із них. Подія трапилася 02 квітня ввечері у Маріямполі, Галицького району.

Як встановили правоохоронці, до вчинення тяжких тілесних ушкоджень внаслідок яких потерпілого було доставлено у лікувальний заклад, причетний 41-річний житель Львова.

До чергової частини Галицького відділення поліції надійшло повідомлення від лікаря амбулаторії с. Маріямпіль, про те, що до них доставлений 28-річний місцевий житель  з проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини.

На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група. У ході проведення першочергових слідчих дій було встановлено, що потерпілий зі своїми товаришами та собакою навідався до сільського магазину. В приміщення торгового закладу зайшов ще один чоловік зі своїм собакою. Пси покусалися. Через що один із власників собак, місцевий житель, ударив тварину. Це стало причиною конфлікту між чоловіками, а потім і бійки, під час якої підозрюваний, уродженець села, який проживає у Львові, вийняв предмет схожий на ніж та спричинив опонентові тілесні ушкодження у вигляді проникаючого ножового поранення.

Після скоєного зловмисник пішов додому, де в подальшому його затримали правоохоронці.

За вчинене підозрюваного затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу – тримання під вартою.

За цим фактом розпочато досудове розслідування за ч.1 ст.121 (умисні тяжкі тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України. За що санкцією статті передбачено позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

У справі призначено проведення експертиз.

Обидва учасники конфлікту були судимі. Підозрюваний за хуліганство (ч.3 ст.296 КК України), а потерпілий за збут та зберігання наркотичних речовин (ч. 2 ст. 307 та ч.1 ст. 309 КК України).