Через негоду школа на Прикарпатті стала аварійною


Школа в селі Нижній Березів на Косівщині потребує ремонту даху, який постраждав від стихії.

Керівництво косівського району з робочою поїздкою відвідали с. Нижній Березів, де мали змогу оглянути об’єкти соціальної інфраструктури цього населеного пункту – дошкільний навчальний заклад “Рукавичка” та Нижньоберезівську ЗОШ І-ІІ ступенів.

Очільники району поспілкувалися з завідувачем ДНЗ “Рукавичка” Марією Арсенич, з якою обговорили питання відкриття додаткової групи для дошкільнят.

Також керівництво району оглянуло будівлю Нижньоберезівської ЗОШ І-ІІ ступенів. Директор навчального закладу Світлана Мілевська показала стан покрівлі школи, яку пошкодив вітер 16 травня цього року. Наслідком цього тепер школа знаходиться в аварійному стані, оскільки протікає дах під час опадів.

250452018005Керівницво району пообіцяло докласти всіх зусиль для виділення необхідних коштів з районного, обласного та державного бюджетів для ремонту школи в с. Нижній Березів.

Також, голова РДА дав доручення підготувати проект розпорядження про виділення будівельних матеріалів з районного матеріального резерву для відновлення покрівлі.