Четверо прикарпатських підлітків обікрали магазин


До чергової частини Рожнятівського відділення поліції звернувся 53-річний власник продуктового магазину, мешканець одного із сіл району. Чоловік повідомив, що уночі до крамниці проникли невідомі особи та вчинили крадіжку. Вартість викраденого, з його слів, близько 3000 гривень.

Отримавши повідомлення, правоохоронці негайно виїхали на місце події. В ході проведених оперативно-розшукових заходів та за «гарячими слідами» встановили осіб-зловмисників. Ними виявилися четверо місцевих підлітків: один – 15-річного, а троє 14-річного віку, інформує прес-служба нацполіції в області.

Як з’ясувалося, в ніч на 3 червня юнаки відтиснули металопластикові вхідні двері, проникли до середини приміщення звідки викрали алкогольні напої, тютюнові вироби та солодощі. Після чого з місця події втекли.

У скоєному школярі зізналися. Частину викраденого хлопці встигли споживити, а решту викраденого у них вилучили та повернули власнику на зберігання.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за вчинення правопорушення передбаченого ч.3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.