Чому франківцям варто обрати "UTeam"?


Одинадцять років на ринку Івано-Франківська працює інтернет-провайдер "UTeam".

UTeam Internet Service Provider  любить свою роботу, адже вона справді якісна та щира. Як доказ на сторінці компанії наводять переваги, чому франківцям варто обрати інтернет саме від  "UTeam"

"ШВИДКІСТЬ ІНТЕРНЕТУ - головна мета компанії. У нашій роботі немає місця для повільного процесу, адже Інтернет від “ЮТІМ” йде в ногу з часом. Ми не припиняємо вдосконалюватись та випробовувати нові технології. У нашій роботі немає спокою, адже ми ламаємо всі стереотипи, вимагаємо від Інтернету максимум швидкості та ідеальної якості.

1Гбіт/с - швидкість, яка є недоступною для інших, однак користувачі Інтернет-провайдера "ЮТІМ" користуються нею щодня, що є великим досягненням для нас.

При використанні сучасних оптоволоконних технологій у своїй роботі, команда “ЮТІМ” надає тільки швидкісний Інтернет у Твій дім!

НАДІЙНІСТЬ ТЕЛЕБАЧЕННЯ - Кожен з команди "ЮТІМ" відкритий для спілкування та не боїться своїх емоцій, саме тому наше телебачення створене надихати. Вже в багатьох селах Франківщини ми встигли підключити цифрове телебачення. Зупинитися на цьому - означає зрадити своїм клієнтам, а цього ми собі дозволити не можемо, тому продовжуємо вдосконалювати та поширювати покриття на всю область. Іноді мить робить наш день, а з нашим телебаченням Ти сам обираєш настрій свого дня, адже робота команди "ЮТІМ" полягає у якості клієнтських вподобань.

БЕЗКОШТОВНЕ ПІДКЛЮЧЕННЯ - Однією з наших переваг є нульова вартість за підключення. На якому б поверсі Ти б не був, і яких масштабів не було б Твоє приміщення ми ні в якому разі не візьмемо з Тебе кошти за підключення. Для свого клієнта ми не ставимо жодних рамок, адже наша робота заключається у швидкості, доступності та якості.

ТЕХНІЧНА ПІДТРИМКА - Більше десяти років команда “ЮТІМ” береже вірність своїй роботі. Цілодобово ми виправляємо несправності та надаємо безкоштовні консультації. Також ми йдемо на зустріч користувачам, постійно знижуючи тарифи та проводячи привабливі акції. Дзвінок чи лист клієнта є для нас надзвичайно важливим, адже ми не боїмося визнавати своїх помилок - ці уроки роблять нас щодня тільки кращими, справжніми професіоналами своєї справи. Команда Твого міста “ЮТІМ” готова надати технічну підтримку в будь-який час.

За порадами звертайся за телефоном: 050-433-58-54/ 067-555-70-50

Також ми із задоволенням прочитаємо Твого листа, головне - не забувай нашу адресу:) support@utm.if.ua", - пишуть на сторінці компанії в мережі