Чудотворна ікона Матері Божої Ласкавої допомагає франківським парам стати батьками


Протягом останнього місяця зафіксовано шість випадків вагітності за посередництвом Чудотворної Ікони Матері Божої Ласкавої Станиславівської.

Про це йдеться на сторінці Чудотворної Ікони Матері Божої Ласкавої Станиславівської. де викладають свідчення щасливих подружніх пар.

"Ми, Оксана та Ростислав, вже шостий рік одружені. Перший рік ми, як багато молодих сімей, не ставили собі за мету відразу заводити дитину. Але, після другого року почали старатися завагітніти. Так тривало і до останнього місяця. Багато сил, грошей і здоров’я втратили через різні методи лікування безпліддя. Проблемними ми виявились обоє. В мене знайшли непрохідність труб яєчників, у чоловіка — нерухливі сперматозоїди. Нам казали, що від таких як ми діти природньо не родяться. Тому ми пробували і ліки, і трави, і інсімінацію, і ЕКЗ — екстракорпоральне запліднення. Все даремно. Без дитини я почала втрачати сенс подальшого життя. Депресію проганяла лише молитва. Коли чоловік прочитав про силу чудодійної ікони “Ласкавої”, яка як виявилося, знаходиться у нас в місті, я поспішила до храму. Коли я розповіла отцю Володимиру про свою проблему, ВІН МЕНІ ПОЗИЧИВ ЧУДОДІЙНУ ІКОНУ “ЛАСКАВОЇ” БОГОРОДИЦІ ДОДОМУ з умовою, що я щоденно буду молитися перед нею. Якщо чесно, я була в шоці. До мене на молитву з цікавості прийшли дві подруги: друзі по нещастю. Другий шок стався, коли через кілька днів після початку нашої спільної молитви, коліжанка з радістю в очах принесла в файлику кожній жінці знайомий тестер з двома смужками. Наступного ранку я не змогла виїхати з подвір’я. Голова боліла, різноколірні комашки залітали перед очима. Мене вирвало. В сусідньому дворі була аптека. Коли я ледве дійшла до неї, разом з ліками, мені літня жінка-фармацевт поклала на аптечну стійку тест на вагітність. І в третьому шоці я знаходжусь до сьогоднішнього дня, адже виявилося результат виявився позитивним. Я — вагітна.
Зараз лікарі кажуть що є загроза. Тому я в більшості сиджу вдома, молюся перед чудовотворною іконою і далі свого двору не виходжу, однак, якщо Ви мрієте про свою дитинку, спішіть до ЦЕРКВИ, ДЕ ЗБУВАЮТЬСЯ МРІЇ. Хай Ласкава і Вам поможе.
І ще: ДУЖЕ НЕ ХОЧУ ВІДДАВАТИ ЦЮ ЛАСКАВУ БОГОРОДИЦЮ отцю Володимиру, однак прийдеться — обіцяла",
- пише франківчанка.

За численними проханнями вірян, в понеділок 12 грудня о 18.00 знову розпочнуться молитви за дар батьківства. Контактний тел. 067-28-28-258 отець Володимир Вінтонів.