Ця влада готується до великої диктатури – Тягнибок перед допитом


Лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок звинуватив владу у намаганні розправитись з всеукраїнським націоналістичним об’єднанням.

Про це він сказав на брифінгу, після якого одразу пішов на допит, пише Вголос.

«Я ніколи не був і не є терористом, ніколи не створював терористичної організації… Це все намагання розправитись зі мною і всеукраїнським об’єднанням «Свобода», – наголосив Тягнибок.

За словами лідера «Свободи», Аваков не як міністр а як представник політичної сили одразу призначив винних без суда і слідства.

«Ми з цього приводу подали позови про порушення наших конституційних прав. Міністр, який представляє правову систему – зобов’язаний дотримуватися права», – зазначив Тягнибок.

«Мені навіть повістку неудосужилися вручити правильно, а передавали через ЗМІ», – додав він.

За словами Тягнибока, політитчне переслідування Свободи є очевидним: «Маніпулюють думкою суспільною, налаштовуючи суспільство на Свободу. Показують відео нібито коли я б’ю правоохоронців, але не показують, коли я їх рятую. Чомусь не звертають увагу, коли заступник міністра МВС давав вказівки кидати шашки в натовп і давав вказівки людям у цивільному».

«Я ж прийшов з дітьми своїми. То невже я мав намір робити злочини чи провокації ? То кому це вигідно? Це вигідно теперішній владі, яка будує диктатури, яка при нібито ухваленні нової конституції - будує диктатуру . Вони йдуть шляхом Путіна і хочуть оголосити «Свободу» терористичною організацією», – зазначив він.

«Я йду на допит, ми будемо максимально давати всю інформацію, якою володіємо», – пообіцяв Тягнибок.