Цими вихідними у Франківську проведуть чемпіонат зі спортивної ходьби


14-15 жовтня в Івано-Франківську відбудеться Чемпіонат України зі спортивної ходьби та ХХІ міжнародні змагання Кубок «Вечірній Івано-Франківськ».

У рамках цих змагань також пройде чемпіонат України серед чоловіків та жінок з ходьби на 50 км, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

«До нас приїде 16 збірних команд з областей України та представники Молдови, Португалії, Білорусії, Латвії, Греції і Сербії. Прикарпаття представлятимуть 30 скороходів. Загалом буде розіграно 22 комплекти нагород», - зауважив молоді та спорту Віталій Матешко.

За словами чиновника, традиційно змагання відбудуться на сертифікованій ІААФ трасі спортивної ходьби на вулиці Незалежності в центрі міста. Судитимуть змагання три міжнародні судді. Також буде допінг контроль.

Офіційне відкриття відбудеться в суботу об 11:50, хоча змагання стартують з самого ранку.

Матешко зауважив, що цього року виготовили талісман змагань. Він додав, що також передбачені призи для найпалкіших вболівальників.

Нагадаємо, для проведення чемпіонату в Івано-Франківську перекриють дорогу та обмежать рух транспортних засобів, а саме: 14.10.2017 р. з 08.30 год до 17.00 год та 15.10.2017 р. з 08.30 до 16.00.