Де і як франківські школярі можуть отримати учнівський квиток?


З метою забезпечення всіх учнів безкоштовним проїздом у громадському транспорті департамент освіти та нау.ки замовив 16 тисяч квитків на 2018-2019 навчальний рік.

Для того,  щоб отримати учнівський квиток, учню (учениці) слід звернутися до класного керівника, який у свою чергу отримує учнівські квитки для всіх учнів класу у керівника освітнього закладу, пише Бліц-Інфо з посиланням на департамент освіти на науки.

Як відомо, рішенням виконавчого комітету №296 та 145 передбачено, що пільговий проїзд учнів у міському пасажирському транспорті загального користування здійснювати за наявності учнівського квитка:

- щоденно з 7:00 до 19:00 год., за винятком вихідних, святкових днів і канікул;
- щоденно з 7:00 до 21:00 год. для учнів Івано-Франківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 1, Івано-Франківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6, Івано-Франківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 11, Івано-Франківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 22, за винятком вихідних, святкових днів і канікул;
- у суботу з 7:00 до 21:00 год. для учнів Івано-Франківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 1, Івано-Франківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 11 та Української гімназії № 1. 

"При не виконанні водіями громадського транспорту рішення виконавчого комітету просимо звертатись в 203 каб. управління транспорту та зв'язку, вказавши час, коли було здійснено порушення, номер маршруту, реєстраційний номер т/з . Номер УТіЗ 55-19-13. На скарги реагуємо оперативно. Важливо щоб вони були підкріплені фактами", - написав у мережі начальник управління транспорту та зв'язку Олег Ганчак.

Пільговий проїзд учнів у міському пасажирському транспорті загального користування діє до 31 грудня 2020 року. 

Комунальне підприємство «Електроавтотранс» забезпечує безкоштовний проїзд учнів в електротранспорті без обмежень при наявності дійсного учнівського квитка встановленого зразка.

Студентам вищих навчальних закладів денної форми навчання усіх рівнів акредитації та студентам професійно-технічних навчальних закладів при наявності дійсного студентського або учнівського квитка встановлено пільгову плату за проїзд в електротранспорті у розмірі 50% від вартості квитка.