«День здоров’я» провели в Івано-Франківську


Днями в Івано-Франківську, на перехресті вулиць Незалежності, Січових Стрільців та Вагилевича, міською поліклінікою №3, спільно з обласним фтизіопульмонологічним центром, проведено акцію «День здоров’я».

Мешканці та гості міста мали змогу виміряти артеріальний тиск, отримати консультацію терапевта та пройти флюорографію органів грудної клітки.

До акції долучилося близько 120 осіб, яким було також надано медичну інформацію у вигляді різноманітних брошур та флаєрів.

Метою акції «День здоров’я» є привернення уваги громадськості до стану свого здоров’я, особливо того контингенту населення, яке з тієї чи іншої причини, не відвідує медичні заклади.

Пацієнтів, у яких виявили підвищення рівня артеріального тиску, скеровували на дообстеження в поліклініки по місцю проживання та ознайомлювали з діючою Урядовою програмою «Доступні ліки».

Результати обстеження флюорографії усі, хто долучився до акції, зможуть отримати після 14 червня в реєстратурі міської поліклініки №3, яка знаходиться за адресою вул. Франка 30, тел.: 532408, 721097.