Депутат міськради обіцяє перекрити дорогу через будову нардепа-однопартійця


Сьогодні, 20 червня в Івано-Франківську відбулася тринадцята сесія міськради. На засіданні депутати розглянули понад півсотні питань.

Серед іншого, депутат міськради від фракції "Блок Петра Порошенка" Андріан Волгін звернувся до міськради з проханням скасувати містобудівні умови та обмеження для будови біля міського озера. Каже, якщо цього не станеться, він через тиждень перекриє одну з центральних вулиць міста, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

За словами депутата, він п’ять місяців "ходив колами", з запитами та зверненнями у міськраду та прокуратуру. Натомість отримав відповіді, що є рішення сесії міськради від 2013 року про надання в оренду цієї земельної ділянки Юрію Солов’ю. Як відомо, Юрій Соловей є народним депутатом від тієї ж партії - Блоку Петра Порошенка.

«Поки я ходив, там вже виросли два поверхи», -  каже депутат.

Волгін обурюється, що забудова навколо міського озера триває, адже впевнений - це незаконно. Зараз, за словами депутата-атовця, земля перебуває у власності родини нардепа.

«Мені поза очі кажуть, що це будує нардеп Соловей, тож нічого не можуть зробити. А я хочу сказати, що мені пофіг, що він нардеп», - заявив наостанок Андріан Волгін.

До теми: Сім'я нардепа Солов'я будує комплекс апартаментів біля міського озера?