Депутат, який конфліктував з патрульними повідомив про фейкове рейдерське захоплення офісу «ВОЛІ»


Депутат Яремчанської міськради від партії "ВОЛЯ" Андрій Стельмащук, який вчора поконфліктував з працівниками патрульної поліції вдосвіта повідомив у поліцію про неправдиве рейдерське захоплення офісу партії «Воля»

Як повідомляла патрульна поліція вчора 29-річний депутат Яремчанської міської ради за зухвалу поведінку з правоохоронцями на одній із вулиць міста Івано-Франківська, отримав два протоколи від франківських патрульних за ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство) та ст. 178 КУпАП (поява у громадських місцях у п'яному вигляді).

Чоловік поводив себе агресивно, проявляв грубість у спілкуванні з працівниками поліції, нецензурно виражався тож, за неадекватні дії стосовно депутата та, з його слів учасника АТО, працівники поліції оформили адміністративні протоколи. Проте, як виявилося, на цьому конфлікт з правоохоронцями не вичерпався.

Сьогодні, 26 липня вдосвіта він зателефонував до поліції та повідомив про рейдерське захоплення офісу партії «Воля», що по вул. Пилипа Орлика в обласному центрі. Про це інформує прес-служба обласного управління нацполіції. Крім того, заявник вказав, щоб перевірили офіс на наявність в приміщенні вибухонебезпечних речовин. Варто зазначити, що він представився, вказав прізвище, номер мобільного телефону та сказав, що чекає на працівників поліції в одному з місцевих готелів, а також попросив передзвонити йому коли на місце події прибудуть поліцейські.

Правоохоронці за вказаним повідомленням провели огляд прилеглої території в результаті якого повідомлення виявилося фейковим, тобто завідомо неправдивим, оскільки слідів проникнення до приміщення не було.

Відомості про цю подію внесено до єдиного обліку, а заявника доставлено до лікувального закладу для надання йому медичної допомоги.