Депутату від "Самопомочі" шкода, що ніхто з дітей не покалічився під час інциденту у Львівському театрі


У Львівському театрі імені Марії Заньковецької після концерту "Потап і діти" під сцену провалилися глядачі. Шанувальники, дослухавши концерт Потапа та його маленьких підопічних, кинулися на сцену до кумира по автографи. Але підлога не витримала натовпу і поїхала з-під ніг глядачів. В оркестровій ямі опинилися восьмеро дітей і двоє дорослих.

На щастя, швидка нікого не забирала – у десятьох львів’ян лише синці та забої.

Тим не менш, такий факт розчарував народного депутата від "Самопомочі" Ірину Подоляк (116 виборчий округ).  Принаймні таке враження складається, прочитавши її листування з Анею Лиско у Верховній Раді. Фото цих повідомлень виклали у спільноті Депутати.Фото.Лікс.

За інформацією на сайті Верховної ради, Ганна Лиско зазначена як помічниця-консультант народної обраниці "За строковим трудовим договором на постійній основі".

Очевидно, помічниці було доручено направити депутатське звернення з цього приводу. Та ж, натомість, пояснює Подоляк, що підстав для звернення немає. На що депутат від "Самопомочі" відповіла, що їй "шкода, що ніхто з дітей не поранився чи не щаги..". Наймовірніше, останнім словом мало би бути "загинув".