Діток з порушенням слуху запрошують на безкоштовне навчання з робототехніки


1 березня о 10.30 у “Робоклубі”, що знаходиться в Івано-Франківську, розпочинається навчання з робототехніки та візуального програмування для дітей з порушеннями слуху в рамках другої частини проєкту “KidsDO-2”.

Впродовж жовтня-грудня команда “Робоклубу” успішно реалізувала першу частину проєкту - “KidsDo”. 12 дітей з порушеннями слуху відвідали безкоштовні інтегровані заняття з робототехніки та візуального програмування на базі конструкторів серії Lego Education.

Наразі розпочинається реалізація наступного навчального модулю, який триватиме 3 місяці. Ініціатива проєкту “KidsDo-2” є цінною для міста, адже надається можливість отримувати знання у корисній сфері тим дітям, в яких до цього такої можливості не було. Також проєкт підвищує увагу громади до прав кожної дитини мати вільний доступ до технічної освіти, особливо дітей з різними освітніми потребами.

“KidsDо-2” реалізується в рамках ґрантової програми Urban Space 100 та у співпраці з Івано-Франківським Інклюзивно-ресурсним центром. Навчання відбуватиметься в приміщенні ГО “РобоклубІФ”, що знаходиться в інноваційному центрі Промприлад.Реновація.

Для довідки: Ґрантова програма від Urban Space 100 спрямована на підтримку некомерційних проєктів з розвитку Івано-Франківська. Тематика може бути різною, проте всі проєкти повинні бути спрямовані на розвиток міського середовища та реалізовані в місті Івано-Франківськ.

Читайте нас у FacebookTelegram, та Instagram. Завжди цікаві новини!