Діти учасників АТО з Прикарпаття приїхали на відпочинок на Херсонщину


Відповідно до домовленостей між Херсонською та Івано-Франківською облдержадміністраціями, діти учасників АТО з Прикарпаття відпочиватимуть та оздоровлятимуться на Азовському та Чорноморському узбережжі.

Як повідомив в.о.начальника управління освіти і науки облдержадміністрації Євген Криницький, перша зміна, 87 дітей, вже прибула на Херсонщину. Хлопчики та дівчатка відпочиватимуть  на Арабатській стрілці з 6 по 15 липня, пише сайт Херсонської ОДА.

«Діти сьогодні вже купаються у морі. Хочеться подякувати усім благодійникам, які долучилися до організації відпочинку дітей воїнів АТО», - відзначив Євген Криницький. 

За його словами, друга зміна, 108 дітей, запланована на період з 1 по 10 серпня. Діти відпочинуть в оздоровчих таборах смт Лазурне на Чорному морі. 

Як повідомляє сайт Івано-Франківської  облдержадміністрації, у Херсонській області діти перебуватимуть протягом 10 днів. Вони зможуть не лише оздоровитися, але й  дізнаються про традиції, мовні особливості окремих етнічних груп, оглянуть відомі місця краю, оздоровляться на морі, поспілкуються зі своїми ровесниками.