Дівчатам на замітку: Модне взуття весни 2017 року


Однією з головних складових модного образу – є взуття. Саме стильні туфлі або черевички здатні врятувати навіть найпростіший повсякденний look.
Недарма кажуть, що ваш одяг може бути дешевим, але взуття повинне бути якісним. Ми повністю погоджуємося з цим твердженням та залюбки розповімо вам про якісні тренди взуттєвої моди 2017 року, пише ua.modna.

Загострений носик

У весняному сезоні до своїх улюбленців ви сміливо можете віднести взуття з гострим носком. Адже саме ця модель буде найпопулярнішим трендом весни 2017 року. Класичний варіант збереже майже всі свої традиційні ознаки, доповниться лише оригінальними елементами декору. Таке взуття чудово доповнить як вуличний, так і діловий стиль. Улюблені рвані джинси або класичні чорні скіні, сукня або спідниця довжини міді, светр оверсайз або довгий гольф – це ті речі, які прекрасно поєднуються з цією моделлю.
 
Модне взуття весни 2017 року 1/1
leomoda.ua

Черевики зі шнурівками

У 2017 році модельєри постарались та зробили трендове взуття водночас зручним і практичним. У багатьох нових колекціях є універсальні черевики зі шнуруванням, які нагадують трішки військовий стиль. Проте класичне мілітарі в цьому сезоні зазнало деяких змін – взуття в жодному разі не повинне бути банальним. Вам слід звернути увагу на поєднання різних фактур, плюс високий але стійкий каблук, який відіграє немалу роль для зручності при ходьбі. Для чорного варіанту черевиків зі шнурівками обирайте червону або бордову спідницю зі щільними чорними колготами, зверху одягайте теплий кардиган або джемпер – ефектний образ вам гарантовано.
 
Модне взуття весни 2017 року 1/1
leomoda.ua

Взуття в стилі кежуал

Не забули дизайнери і про дівчат, котрі віддають перевагу повсякденному стилю. Мова йде про кеди, сліпони та снікерси. Це взуття набуло широкої популярності серед активних та спортивних дівчат саме через свою зручність. Традиційно їх одягають з джинсами скіні чи бойфрендами. Сміливим дівчатам підійде екстремальне поєднання зі спідницею та курткою-косухою. Та й комплект сукні-максі з яскравими сліпонами виглядатиме не менш ефектно.
 
Модне взуття весни 2017 року 1/1
leomoda.ua

Зміїна шкіра

Зміїна фактура на взутті чи аксесуарах - це один з простих способів отримати дорогий і розкішний вигляд. І в новому сезоні дизайнери знайшли доречне місце для взуттєвих варіацій на тему шкіри рептилій. Стильне взуття зі вставками із шкіри рептилії гарно поєднаються з полоскою чи різноманітними геометричними принтами. А зміїний принт сірого чи коричневого відтінку краще одягати з яскравими та контрастними кольорами.

Платформа

Плоска та рівна платформа стала одним з найпопулярніших хітів 2016-го і збереже свою популярність і цього року. Таке взуття буде доречним та актуальним у вуличному стилі, адже з його допомогою ви зможете створити одночасно жіночний і в міру зухвалий образ. Ці моделі можна поєднувати із сукнями в стилі кежуал, улюбленими джинсами або лосінами і тунікою – ефектний вигляд вам забезпечено!
 
Модне взуття весни 2017 року 1/1

Виокремити лише один стиль взуття, актуальний на весні 2017 року, складно, адже дизайнери пропонують нам як прості, так і дуже оригінальні рішення. Проте, об’єднані вони єдиним переконанням, що взуття не повинно бути надмірно темним чи непримітним, адже в моді високо цінуються жіночність, яскравість та оригінальна оздоба.
 
Модне взуття весни 2017 року 1/1

До речі, стильне та якісне взуття не обов’язково шукати в іноземних магазинах. Наприклад, в українських інтернет-магазинах кожна жінка зможе придбати "свою" модель. В асортименті представлено широкий вибір стильного взуття від найкращих українських виробників, серед яких ви гарантовано знайдете те, що пасуватиме вам найкраще!