Дівчина з Долини просить допомогти їй зібрати кошти на операцію з вирівнювання хребта


23-річна Лілія Юрків з Долини має інвалідність з дитинства, проте це не заважає їй займатися вокалом, благодійністю і жити активним життям.

З 6-ти річного віку Ліля не може самостійно пересуватися, тільки за допомогою інвалідного крісла. Дівчині поставили діагноз - "Спинальна аміотрофія Кугельберга-Веландера".

"В звязку з тим , що я 17 років веду сидячий спосіб життя в мене з'явився сколіоз хребта. Це приводить до затруднення дихання та повноцінного функціонування внутрішніх органів. Нещодавно я дізналася, що клініка "Orton" у Фінляндії оперує людей з моїм діагнозом, вирівнюючи хребет за допомогою титанових пластин. За рекомендацією фахівців клініки "Orton" операцію потрібно провести в якомога швидший термін, тому що йде незворотній процес сколіозу, який в подальшому приводить до погіршення функціонування внутрішніх органів та м'язів. Дякуючи Богові в мене появився шанс на лікування, але для цього потрібна вагома фінансова допомога. Нажаль ці кошти не можливо зібрати моїми родичами, тому я надіюся на допомогу небайдужих людей, в тому числі і на Вашу", - просить Ліля Юрків.

Сума потрібна для оперування 43 163 євро, додатково ще потрібно кошти на проживання, реабілітацію та поїздку в м. Хельсінки. 

Реквізити для допомоги:

Картка Приватбанк. ( грн ) Юрків Лілія Олександрівна 5168757350644326.
Картка Приватбанк ( євро ) Юрків Лілія Олександрівна 5168757349032278.