Для Галицького терцентру надійшла благодійна допомога зі Швейцарії


Півтора року триває співпраця між Галицьким територіальним центром соціального обслуговування та членами «Ліон-клубу» з міста Соурсес (Швейцарія).

Ще у 2019 році кураторами проекту Миколою Королем – проректором Львівського лісотехнічного університету та Іваном Біликом - керівником терцентру було підписано «Меморандум про взаєморозуміння та співпрацю» зі швейцарською стороною.
Відтоді іноземні партнери розпочали збір благодійної допомоги для установи, яка надає послуги громадянам, що перебувають в складних життєвих обставинах і потребують особливого догляду та підтримки.

20 травня довгоочікуваний вантаж за сприяння керівництва області та району після проходження всіх необхідних процедур прибув у село Більшівці, де розташований соціальний заклад. Для потреб підопічних терцентру було передано функціональні ліжка, інвалідні візки, протипролежневі матраци, меблі, побутову техніку, предмети особистої гігієни та інші засоби для надання допомоги.

Директор Галицького терцентру Іван Білик висловив щирі слова вдячності всім добродійникам, які не залишилися байдужими до проблем очолюваного ним закладу, допомогли з доставкою та розвантаженням гуманітарної допомоги.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!