Для Косівщини виділили 260 тисяч, аби ліквідувати наслідки буревію


15 грудня в ОДА відбулося позачергове засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. Комісією розглянуто питання щодо ліквідації наслідків стихії, яка пройшла 12 грудня цього року на території Косівського району.

Було заслухано інформації начальника управління з питань цивільного захисту облдержадміністрації В. Стебницького, начальника управління Державної служби в Україні в області В.Чернецького, директора департаменту освіти, науки та молодіжної політики В.Кімаковича, в.о. директора департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації М.Стовбана щодо наслідків стихії та ходу відновлювальних робіт.

Рішенням комісії зобов’язано департамент економічного розвиту, промисловості та інфраструктури, департамент фінансів та управління з питань цивільного захисту ОДА підготувати проект розпорядження облдержадміністрації щодо виділення з резервного фонду обласного бюджету субвенції Косівському районному бюджету в сумі 260 тис. грн на придбання будівельних матеріалів для проведення відновлювальних робіт на об’єктах соціально-культурної сфери.

Відділ взаємодії із засобами масової інформації та книговидання управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА