Для онкохворого Станіславчика Фармуги на аукціоні зібрали ще 18 тисяч


Дев'ятирічний син франківського ветерана АТО Андрія Фармуги Станіславчик бореться зі страшною недугою - "гострий лімфобластний лейкоз".

Зараз хлопчик знаходиться на лікуванні в онкогематологічному відділені в Івано-Франківській дитячій лікарні. Родина потребує фінансової допомоги, інформує Бліц-Інфо

Аби підтримати сімю фінансово небайдужі влаштували благодійний аукціон, де кожен бажаючий міг виставити власний лот чи купити вже запропонований. Відтак, за підсумками другого етапу на лікування дитини вдалось зібрати 18 309 грн.

"Результати вдвічі менші, ніж попереднього разу, але все ж таки це дуже хороші результати. Ми тимчасово припинили прийом лотів, бо активність аукціону дуже знизилась. Усіх, хто подав лоти, які ми не виставили, просимо виставити свій лот на власній сторінці, і, коли він продасться, перерахувати кошти на карту батьків. Або ж зачекати до 1 серпня, коли ми запустимо нову хвилю аукціону.  Дякую за вашу щирість. Вибачте, будь ласка, що зараз так", - написала Людмила Лінник.

Тим часом триває марафон до дня народження Станіславчика. Адже вже за кілька днів йому виповниться 10 років. Активісти запрошують усіх долучитися до свята і зробити свій подарунок - перевести кошти для його лікування на карту батька:

ПриватБанк: 5168 7573 6708 7915  Фармуга Андрій Васильович.

Для переказів із закордону:
PayPal: yuliyapavlova@gmail.com

Світлина від Дениса Бондарчук-Грити.

Також Станіславу постійно потрібні донори крові. Особливо чоловіки, віком від 25 до 45 років з першою (1) групою. Резус не має значення. 

Контактні дані:
Андрій (батько дитини) +38 099 286 19 56

До теми: Франківці влаштували благодійний аукціон, щоб допомогти онкохворому сину бійця АТО

На благодійній вечері з Прохаськом для Станіслава Фармуги зібрали 10 тисяч гривень