Для особливих дітей показали мультфільм про пригоди гуцулів


До Івано – Франківського міського центру соціально – психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Дивосвіт» завітав мультиплікатор Богдан Савлюк.

Діти та молодь з розумовою відсталістю мали можливість переглянути кілька короткометражних мультфільмів про незвичайні пригоди жителів гуцульського села, йдеться на сайті міста.

Завдяки простій і зрозумілій мові мультиплікаційних героїв, юнаки та дівчата центру «Дивосвіт» мали змогу почути та зрозуміти злободенні проблеми, що виникають перед звичайними українцями, проникнутися духом українського народу, відчути себе частинкою громади. Крім цього, метафорична подача матеріалу сприяла кращому усвідомленню особливостей українського народу, їх незламного духу, силу мови та української пісні.

Щирі емоції та хвилювання за героїв мультфільмів налаштували молодь центру на оптимістичний лад, а на закінчення зустрічі відвідувачі центру «Дивосвіт» запрошували Івано-Франківського мультиплікатора Богдана Савлюка в гості з наступними розповідями про незламних глуців та їх пригоди.