Для політики відкритих даних у Коломиї 26 березня – день Х


У Коломиї 26 березня – презентація результатів участі міста в конкурсі «Відкритий виклик» від ініціативи «Дані міст». Міська рада спільно з експертами провела інвентаризацію даних та підготувалася до якісного їх оприлюднення.

За результатами цієї роботи буде запущено Портал відкритих даних міста. Також готується освітній сервіс. Про це повідомляють організатори заходу.

Отож, у сесійній залі Коломийської міської ради (проспект Грушевського 1) 26 березня о 15 годині експерти представлять аудит даних міста з адресними рекомендаціями, а також презентують Портал відкритих даних та прототип освітнього сервісу Good education.

Доповідачі:

Тарас Кухтар, керуючий справами виконавчого комітету Коломийської міської ради

Ірина Швець, представниця Громадянської мережі ОПОРА в ініціативі «Дані міст».

Нагадаємо, Коломия – одне з п’яти міст-переможців конкурсу «Відкритий виклик», який організувала для муніципалітетів ініціатива «Дані міст».  Співкоординатори - Громадянська мережа ОПОРА (Україна) та TechSoup (Польща). Місія конкурсу – аби політика відкритих даних була успішно впроваджена в українських містах. Ми відкриті до співпраці. Є питання чи пропозиції? Пишіть сюди: danimist@opora.org.ua.