Для сім’ї загиблого під Іловайськом придбали квартиру у Верховині


У 2015 році для сім’ї загиблого під Іловайськом Дмитра Пацино придбали квартиру у Верховині
Про це розповів представник Верховинської РДА на нараді в облдержадміністрації щодо вирішення проблемних питань учасників АТО та співпраці з волонтерськими організаціями.

Сім’ї загиблого військовослужбовця батальйону особливого призначення МВС України «Івано-Франківськ» Дмитра Пацино придбано двокімнатну квартиру в селищі Верховина вартістю 333,5 тисяч гривень, а сімнадцятьох учасників антитерористичної операції забезпечено ділянками для ведення будівництва та сільського господарства. Також, за словами посадовця, 112 учасникам АТО та членам їх сімей виплатили одноразові грошові допомоги на суму 117 тисяч гривень.

«У районі діє програма підтримки сімей військовослужбовців і працівників правоохоронних органів та членів добровольчих загонів, які беруть участь в Антитерористичній операції у східних областях України, завдяки чому було профінансовано ряд заходів більш ніж на 190 тис. грн.», - повідомив Василь Бровчук.

Окрім того, з коштів обласного бюджету та відповідно до розпоряджень голови обласної державної адміністрації чотирьом сім’ям військовослужбовців виплачено разові грошові допомоги на загальну суму 160 тисяч гривень.