До дня боротьби з раком молочної залози – УЗ обстеження зі знижкою 50%


Всесвітній день боротьби з раком грудей проводиться щорічно 15 жовтня. З 2005 року, в Україні таким днем вважається 20 жовтня.

Рак молочної залози - найпоширеніше злоякісне новоутворення серед жінок, яке викликає найбільші побоювання і характеризується здатністю до активного метастазування і досить агресивним зростанням. У світі щорічно діагностується близько одного мільйона нових випадків даного захворювання, і кожен рік від нього помирає близько півмільйона жінок (набагато більше, ніж від будь - якого іншого виду раку). Рак молочної залози є найбільш поширеною причиною одиничної смертності серед жінок у віковому проміжку від 35 до 55 років. Вірогідність захворіти цією онкологією становить 1:12 проте у деяких груп жінок вона істотно зростає

Факторами додаткового ризику медики називають пізню менопаузу, куріння, переривання вагітності, несприятливу екологічну ситуацію тощо.

Слід пам’ятати, що діагноз «рак молочної залози» не є вироком. Як свідчить статистика, виліковуються  95% жінок, у яких захворювання виявлено на І стадії, 80% - на ІІ, 50% - із третьою стадією захворювання. Проте, це залежить виключно від самої жінки. В жодному разі не можна забувати про систематичні профілактичні огляди, адже вчасне виявлення проблеми суттєво підвищує шанси на одужання.

З 5 до 22 жовтня до дня боротьби з раком молочної залози тільки у медичному центрі Оксфорд Медікал діє знижка на ультразвукове обстеження молочних залоз – 50%. Вартість процедури зі знижкою складає 65 грн. Для запису та більш детальної інформації телефонуйте: (050) 3 777 299, (067) 3 777 299

Потурбуйтесь про найцінніше, довіряйте найкращим.