До новорічних свят прикарпатським учасникам АТО приготували приємний подарунок


Для прикарпатських захисників та їх сімей в Івано-Франківську влаштували новорічний подарунок.

Колектив облмуздрамтеатру ім. І.Франка спільно з управлінням культури Івано-Франківської ОДА запрошує військовослужбовців та членів Ваших родин на перегляд вистави “ШАРІКА” 3 січня 2017р о 18 год. Вхід вільний, йдеться на сайті ОДА.

Романтична оперета розповідає про кохання молодої мадярської дівчини до січового стрільця. Історія змінює уявлення багатьох про життя і побут січових стрільців, яким були притаманні не лише відвага в бою, а й ніжне кохання в житті, - розповідає керівник літературно-драматургічної частини драмтеатру Ірина Папуша. - Будуть пісні й танці, буде романтична історія, тож вистава обіцяє стати цікавою для глядача. Цю історію великої любові, приправлену музикою Ярослава Барнича, ставлять у галицьких театрах уже 200 років. Тепер виставу побачать  близько 600 осіб  військовослужбовців та члени їхніх родин  в Івано-Франківському академічному облмуздрамтеатрі ім. І.Франка.

Музику та лібрето до вистави “Шаріка, або Кохання січового стрільця” написав Ярослав Барнич, вірші - Юрій Шкрумеляк.

Окрім того, 4 січня о 16 годині обласний театр ляльок ім. М. Підгірянки запрошує дітей учасників АТО та волонтерів на перегляд казки “Хома і щука”. Вхід вільний.

А в обласній філармонії для дітей учасників АТО  4 січня о 17 годині відбудеться мистецька програма ” Новорічна музична феєрія”. Вхід вільний.

У місті Коломия 5 січня о 18.00 годині в Коломийському академічному драматичному театрі ім. І.Озаркевича вистава “ГУЦУЛЬСЬКИЙ РІК”.

 7 січня – в м.Яремче – обласний фестиваль “Різдво в Карпатах”

 8 січня 2017р. – Всеукраїнський фестиваль “Коляда на Майзлях”