До першого вересня готові. У навчальних закладах міста останні приготування


Літо – час ремонтів. Тож ремонтні роботи ведуться не лише на вулицях, а й у навчальних закладах міста.

Брукування території, заміна вікон, ремонти приміщень та сходових кліток, заміна електромереж та водопроводів, ремонти покрівлі – окрім поточних ремонтів, які проводять у закладах освіти кожного року, зроблено й капітальні роботи, пише ЗК

За літній період уже замінено 148 вікон у 9 закладах освіти. Окрім того, такі ж роботи ведуться ще у двох закладах. У 4 закладах (ЗСШ №3, НВК «Школа-гімназія №3», ДНЗ №3, ДНЗ №29) капітально відремонтують санвузли, ще у двох (СШ №5 та ДНЗ №11) – харчоблоки.

Міський голова особисто перевірив стан підготовки до нового навчального року у двох дитячих садочках №11 «Пізнайко» та школі-садку №3.

У садочку «Пізнайко» завершується капітальний ремонт харчоблоку, закупили також і електрокотел. Розпочалися цьогоріч роботи й у одному з найгірших за благоустроєм закладі міста – школі-садку №3. Тут вже завершено ремонт двох ванних кімнат, замінили 21 вікно. В планах – ще 10. Окрім цього, вже найближчим часом тут розпочнуть заміну санвузлів.

Не забуває міська влада і про спортивний розвиток дітей. Зокрема вже завершено роботи з будівництва спортивного майданчика в Українській гімназії №1. Також виготовлено проект для майданчика у 15 школі, ще два – для ДНЗ №35 та ДЮСШ №3 – у процесі розробки.

Ремонтують і спортивні зали – ведуться роботи у ЗШ №24 та 28, підготовчі роботи проводять у ЗШ №11.

Також у навчальних закладах міста проводять інші капітальні ремонти. Наприклад, у ДНЗ №19 відремонтовано підлоги, у ЗШ № 21 завершено ремонт тиру.

Як зазначає міський голова, маленькі франківці повинні вчитися у комфортних умовах.

«Роботи ведуться у всіх закладах. Забезпечення якісних та комфортних умов для дітей – наша мета. Адже після літнього відпочинку дошкільнята та школярі повинні повернутися у світлі та оновлені класи. Це те, що ми маємо робити для наших дітей», – зазначив міський голова.