Доба на сході: загинув один боєць, сили АТО агресивно відповідали на обстріли


Двоє військових отримали поранення в результаті гранатометного обстрілу опорного пункту в районі Талаківки.

Один український військовий загинув минулої доби на сході. Ще двоє – зазнали поранень. Загалом ворог здійснив 18 обстрілів позицій українських армійців, передає прес-центр штабу АТО у Fаcebook. Більшість із них припала на темну пору доби.

Так, на Луганському напрямку цілий день було тихо, а із настанням сутінок противник випустив шість 120-мм мін по Новотошкіському. Стріляли бандити із 82-мм мінометів й по Кримському та Трьохізбенці.

Вогневе протистояння майже цілу ніч тривало поблизу Авдіївки та шахти Бутівка – це Донецький напрямок. Війська окупанта гатили там із 82-мм мінометів, гранатометів та іншої – легшої – зброї. Українські війська асиметрично відповіли ворогу.

На Приморському напрямку бандити били по українських укріпленнях у Новомихайлівці, Чермалику, Талаківці та Водяному з мінометів і гранатометів. Крім того, ввечері, в результаті гранатометного обстрілу нашого опорного пункту в районі Талаківки, двоє військових отримали поранення.

"Ввечері і вночі на більшість обстрілів ворога сили АТО відповідали щільним вогнем. Нерідко наша відповідь була досить агресивною і мала для противника фатальні наслідки", – резюмували у штабі.

Нагадаємо, речник МОУ розповів про обстріл Широкиного з "Градів" на вихідних.