Доба в АТО без втрат. Терористи 16 разів порушили перемир’я


Минула доба у районі проведення АТО завершилась зростанням кількості обстрілів українських позицій з боку російсько-окупаційних угруповань.

Якщо вдень противник дотримувався режиму тиші, то після 18 години на Приморському і Донецькому напрямках ворог активізував збройні провокації. Про це інформує Прес-центр штабу АТО.

Так, ввечері і вночі бойовики 4 рази з різних видів гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї обстрілювали наші укріплення у районі Авдіївської промзони. Українські захисники жорстко давали відсіч. Крім того, противник застосовував озброєння БМП поблизу Новоселівки (Другої) та Майорська. 

На Приморському напрямку з великокаліберних кулеметів окупанти двічі били поблизу Водяного, а з протитанкових гранатометів працювали по околицях Гнутового. Також, наприкінці доби під ворожим вогнем опинились наші укріплення біля Павлополя. 
На Луганському напрямку російські найманці випустили 6 мін калібру 82 міліметри та застосовували автоматичний гранатомет і кулемет на підступах до Кримського. 

Загалом, за минулу добу незаконні збройні формування 16 разів порушили перемир’я. Під час 12 обстрілів сили АТО відкривали вогонь у відповідь, адже була пряма загроза життю наших воїнів. Унаслідок бойових дій втрат серед українських військових немає.