Доба в АТО: бойовики гатили з гранатометів та кулеметів по Авдіївці


Ситуація у зоні АТО залишається напруженою, але контрольованою Збройними Силами України.

За минулу добу ворог 35 разів відкривав вогонь по позиціях українських захисників. Про це повідомляє у Фейсбуці прес-центр АТО.

"Найбільшу кількість обстрілів зафіксовано на Приморському напрямку. Тут вогнем мінометів калібру 82-мм, протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів ворог накривав опорні пункти поблизу Красногорівки. По позиціях у районах населених пунктів Водяне та Гнутове ворог вів вогонь із гранатометів різних систем, кулеметів великих калібрів та озброєння БМП", - йдеться у повідомленні. 

Крім того, морпіхів під Водяним противник обстріляв із зенітної установки ЗУ-23-2. По опорних пунктах поруч Старогнатівки, Талаківки та Широкиного противник застосовував гранатомети, а поблизу Чермалика та Павлополя – кулемети великих калібрів. Під Новотроїцьким та Миколаївкою активізувалися ворожі снайпери.

На Донецькому напрямку позиції у районах населених пунктів Авдіївка, Кам’янка та Зайцеве ворог обстріляв із гранатометів різних систем та кулеметів великих калібрів. По оборонцях Пісок та Опитного – вів вогонь із великокаліберних кулеметів.