Добро породжує добро: Благодійна організація з Коломиї зняла ролик про донорство


Благодійна організація Konyk Help опублікувала ролик про донорство.

“Чим відрізняється життя від існування? Все дуже просто: існувати можна без сенсу, а жити треба для чогось. Та для чого?

Якщо не можете знайти собі мету, просто зробіть щось хороше. Ваш час – найцінніший скарб. Його не можна марнувати. Світ став би кращим, якщо б кожен з нас замість перегляду безлічі сторінок в інтернеті приніс би в нього хоч краплю добра. А всі ці краплинки можуть перетворитись у безмежний океан. Уявляєте, яким тоді було б усе довкола нас? Світлим, яскравим, радісним і щасливим!", - йдеться в описі відео.

Волонтери зазначають, що ролику хотіли показати, що добро породжує добро. І тільки разом ми можемо зробити щось, що дозволить нам жити ,а не існувати.

"Тут головний герой зміг врятувати життя лише завдяки людям, які хотіли допомогти. Так і в реальності: в усьому нам потрібна допомога. І деколи вона приходить звідти, звідки не чекають.

Не знаєте, для чого Вам жити сьогодні? Живіть, щоб допомогти. Не пожалієте.

Наша Благодійна Організація не має режисерів, операторів та акторів. Та ми все ж хотіли створити це послання до Вас, і зробили це власними силами. Приємного перегляду!”, – йдеться на сторінці Konyk Help