Докторант ПНУ став ментором програми CBEP Ukraine Science Writing Mentorship Program


З 24 по 28 квітня поточного року в м.Київ відбудеться регіональний науковий симпозіум в рамках концепції «Єдине здоров’я» 2017 (CBEP-Ukraine Regional One Health Research) при фінансовій підтримці Defense Threat Reduction Agency (США). У симпозіумі беруть участь представники 38 університетів і інститутів.

У рамках симпозіуму буде проводитися відбір учасників у CBEP Ukraine Science Writing Mentorship Program https://swmprogramua.com . Дана програма передбачає менторську допомогу в аналізі результатів, підготовці рукопису статті, підбору журналу та друкуванні статті в рейтинговому виданні.

Менторами у програмі виступлять успішні науковці з досвідом роботи і значною кількістю друкованих праць. Загалом 9 менторів, з яких 5 - працюють у США і по одному в Швейцарії, Великобританії, Польші, а також Україні. Відрадно зазначити, що представником команди від України буде докторант кафедри біоїхімії та біотехнології факультету природничих наук Прикарпатського національного університету Олег Лущак . Він є співавтором понад 60-ти експериментальних статей, оглядів і частин монографій.