Долинські лікарні отримали обладнання з Франції


Довгоочікуваний вантаж із Франції нарешті прибув до точки призначення.

Недоспані ночі, переживання, довгі години спілкування, завантаження – розвантаження і вже сьогодні красиві міцні європейські меблі – ліжка, столи, тумбочки, крісла, а також інвалідні візки, операційні лампи і навіть екрани для читання знімків та інші не менш цінні речі медичного призначення, що прибули до нас завдяки співпраці МБО «Благодійний фонд Долини» та Асоціації «Медична та благодійна допомога Франція – Україна» та зокрема Діані Дольс – в розпорядженні лічниць  Долини. Про це повідомляється на сайті Долинської міськради.

Насамперед слід подякувати Долинській міській раді та депутатському корпусу за підтримку програми фонду, завдяки якій маємо можливість фінансувати транспортні витрати. Нагадаємо, що це вже не перший вантаж для наших медичних закладів. Завдяки даному проекту Долинська ЦРЛ відновилася, поповнилась новими меблями та апаратами.

Сьогодні робиться акцент на дитячій міській лікарні Долини. З даного вантажу дитяча лікарня отримала значну гуманітарну підтримку. І навіть дитяча коляска, що була у даному вантажі, стане в пригоді мамам маленьких пацієнтів, які зможуть тепер погуляти з дитиною в колясці. Ми продовжили доокомпектування  Долинської ЦРЛ та розпочали укомплектування лічниці для діток.

Протягом двох днів тривав процес розвантаження гуманітарного вантажу, а це, погодьтесь, праця нелегка. Тут велике спасибі працівникам КП «Комунгосп», завдяки яким кожна річ потрапила до місця призначення, Святославу Димиду та всім, хто допомагав. Свою хорошу ініціативу проявив водій фури, який допомагав з  завантаженням у Франції та розвантаженням у Долині.